Banden

Goede truckbanden onder uw vrachtwagen, trailer of landbouwvoertuig maken het verschil. Met de juiste banden rijdt u veiliger, maar ook economischer. Een goede truckband met de juiste spanning geeft meer grip op de weg en een stabielere wegligging. Ook zorgen de juiste truckbanden voor een zo kort mogelijke remweg. Dat is extra belangrijk als uw truck zwaarbeladen is.

Truckbanden specialist met ervaring

Hazeleger truckbandenservice beschikt over een breed assortiment truckbanden voor ieder type voertuig. Als bandenspecialist in Nijkerk voeren we natuurlijk bekende topmerken, zoals Bridgestone, Michelin en Continental en onze huis merken Apollo en Riken. Maar ook low-budget truckbanden van goede kwaliteit zijn bij ons verkrijgbaar. Dankzij onze jarenlange ervaring weten we precies welke banden het beste passen bij uw voertuig. We geven u dus graag advies!

Truck

Truckbanden

Trucks en opleggers maken aardig wat kilometers en moeten dus voorzien zijn van perfecte banden. Alleen dan rijdt u veilig en economisch. Wij leveren en monteren de beste banden voor uw truck en zorgen voor onderhoud en reparatie.

Truckbanden >

Industrie

Industriebanden

De ene industrieband is de andere niet. Het hangt maar net van het voertuigtype en de ondergrond af welke band het meest geschikt is. Hazeleger bandenservice weet precies waar uw industrieband aan moet voldoen.

Industriebanden >

Landbouw

Landbouwbanden

Een landbouwband moet veel werk verzetten. Wij voorzien uw landbouwvoertuig van de beste kwaliteitsbanden die we natuurlijk ook onderhouden en zonodig kunnen repareren.

Landbouwbanden >

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Wij informeren u graag over de beste oplossing voor de scherpst mogelijke prijs!