Truckbanden

Apollo Truckbanden

Als transporteur en ondernemer streeft u naar een veilige wegligging, uitstekende rijprestaties en een lage kilometerprijs. De banden onder uw truck(s) spelen hierbij een grote rol. Zo kunt u met een goede truckband tot wel 10% besparen op het brandstofverbruik. Ook gaat een goede band langer mee én is deze een stuk veiliger.

Truckbanden Nijkerk: breed assortiment vrachtwagen banden

Maar wat is nu een ‘goede’ band? Dat is afhankelijk van diverse factoren, zoals de aard en het gewicht van het transport en de condities van de wegen of terreinen. Hazeleger Bandenservice in Nijkerk beschikt over een breed assortiment banden in diverse maten, prijs- en kwaliteitsklassen. Weet u niet welke banden uw vrachtwagen nodig heeft? Dan voorzien wij u graag van advies.

Met het juiste type en de juiste kwaliteit banden bent u verzekerd van optimale grip, rolweerstand, trekkracht en draagvermogen. Hierdoor profiteert u van stabiliteit, optimale rijprestaties, energiezuinig brandstofverbruik en vermindering van veiligheidsrisico’s. U voorkomt hiermee onnodige stilstand en verlaagt de kans op (voortijdige) slijtage.

Over banden gesproken, denkt u ook aan de bandenspanning? Met te hoge of te lage spanning rijden is niet alleen duur, maar ook gevaarlijk. Zo zal een te lage bandenspanning het risico op een klapband verhogen, terwijl een te hoge bandenspanning het risico op slippen in de hand werkt. Met ons banden spanning controlesysteem (TPMS) van Pressure Pro verlaagt u het risico nog meer omdat u dan te allen tijde en overal de bandenspanning in beeld heeft. Informeer naar de mogelijkheden.

Impressie truckbanden

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Wij informeren u graag over de beste oplossing voor de scherpst mogelijke prijs!